Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ipoteză Legătura dintre CJC, FC Viitorul Farul Constanța și Hagi

ro

20 Apr, 2015 23:18 1697 Marime text
Hagi e pregătit pentru o altă provocare în Liga I! Vrea să creeze un club nou care ar putea debuta în Europa League chiar la vară, scrie sport.ro.
 
FC Viitorul Farul Constanţa e numele sub care echipa lui Hagi vrea să între în preliminariile Europa League sezonul viitor! Mutarea nu e agreată, însă, la malul mării, nici de suporterii Farului, nici de oficialii clubului. Totul s-ar putea rezolva prin intervenţia politicului. Strategia de preluare ar fi mult mai complexă şi ar avea la baza susţinerea Consiliului Judeţean Constanţa.
 
Negocierile dintre părţi se poartă prin intermediul lui Neculai Tănasă, fost şef la Farul şi actual conducător în cadrul Academiei Hagi. Consiliul Judeţean Constanţa deţine cheia afacerii. Deşi deţine pachetul majoritar de acţiuni, CJC nu a virat încă niciun ban către Farul. Vicepreședintele CJC cu atribuțiuni de președinte, după suspendarea lui Nicușor Constantinescu, Cristinel Dragomir, nu îşi doreşte să păţească la fel că predecesorul său. Acesta este anchetat în mai multe dosare, unele cu legătură directă în sport. CJC a finanţat mai multe secţii ale cluburilor sportive din oraş, printre care cele de handbal şi volei.
 
Miercuri are loc o şedinţă de Consiliu Judeţean în care trebuie să se aprobe banii pentru Farul. Dacă asta nu se întâmplă, clubul mai are o singură şansă de supravieţuire, iar asta ar fi acceptarea fuziunii propuse de Hagi, mai scriu jurnaliștii de la sport.ro.
 
În cazul în care înţelegerea se rezolva la timp, FC Viitorulo Farul poate juca sub acest nume în viitorul sezon din Europa League. Acum, echipa lui Hagi e pe 6 în România, loc de cupe europene.
 
Sursa: sport.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii