Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lecție de artă vie în stația RATC. Vă tentează?

ro

13 Apr, 2016 18:41 1865 Marime text
 
Mâine dimineaţă, „Primăvara Artelor” vă dă întâlnire tuturor, în cadrul unor "Exerciţii de admiraţie a spaţiului: cum se gândeşte un tablou sau o fotografie”, începând cu ora 9.15, în staţia RATC (sensul de mers spre oraş), de la Pescărie.
 
De acolo se va porni spre Amfiteatrul mic, unde se va desfăşura evenimentul coordonat de lect. univ. dr. Sânziana Romanescu şi lect. univ. dr. Alexandru Şerbănescu. Sunt aşteptaţi toţi cei doresc să pătrundă în tainele lui „cum se face” o fotografie sau un tablou, de ce o încadrare poate fi genială şi o alta, poate cu o mică diferenţă, nu, cum se obţine cromatica perfectă sau cât de importantă este lumina pentru un eveniment artistic plastic sau fotografic. Este, practic, o lecţie de artă vie în aer liber.
 
Aşadar, fie că sunteţi îndrăgostit de fotografie sau de arta plastică, cu siguranţă veţi putea schimba păreri şi sfaturi interesante cu profesionişti din diverse domenii, adunaţi sub acelaşi stindard: „Primăvara Artelor” - „Artele coboară în stradă”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii