Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lazaroiu Geoana intinde capcane PNL - odata ajuns presedinte va ameninta cu anticipatele

ro

25 Nov, 2009 15:25 1257 Marime text

Klaus Johannis nu va fi niciodată premier, spune Sebastian Lăzăroiu, consilierul preşedintelui în exerciţiu, Traian Băsescu.

El consideră că PNL este atras într-o capcană de PSD, pentru că pentru a-l numi pe Johannis premier, social-democraţii şi liberalii trebuie să respingă în parlament guvernul Negoiţă.

Ceea ce înseamnă că, în cazul în care Geoană ajunge preşedinte, drumul spre alegerile anticipate este deschis, adaugă Lăzăroiu.

"Odată respins guvernul Negoiţă se deschide calea spre alegeri anticipate. Eu cred că atunci liberalii vor înţelege jocul PSD, pentru că domnul Geoană probabil va schimba partitura şi va spune: aveţi de ales între anticipate sau un premier de la PSD. Johannis nu va fi niciodată premier", spune Lăzăroiu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 25 Nov, 2009 17:06 E adevarat ce spune Lazaroiu ca JOHANNIS nu va ajunge niciodata premier,dar nu are dreptate in privinta lui MIRCEA GEOANA. Cel ce pune CAPCANE este CRIN ANTONESCU impreuna cu prea "bunul" sau partid de LIBERALI NEO-LEGIONARI plin de HOTI precum IONEL CHIRITA, fost primar al orasului Harsova de Constanta si de ce nu si DINU PATRICIU miliardarul POLITIZAT.