Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Laura Georgescu, urmărită penal de DNA

ro

05 Sep, 2014 09:58 2015 Marime text
Preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), Laura Georgescu, s-a prezentat astăzi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). Scopul acestei vizite a fost acela de a lua la cunoştinţă acuzaţiile care i se aduc în dosarul privind licenţa postului de televiziune Giga TV, scrie adevarul.ro.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, a fost pus sub învinuire, ieri, de procurorii DNA, fiind acuzat că s-ar fi folosit de influenţa pe care o are în calitate de membru al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor pentru a determina mai mulţi membri ai CNA să revină asupra deciziei prin care s-a retras licenţa postului Giga TV deţinut de primarul Gheorghe Ştefan, mai scrie adevarul.ro.
 
În acelaşi dosar s-a început urmărirea penală şi împotriva Narcisăi Iorga, membru CNA.

UPDATE
Președinta CNA, Laura Georgescu, a declarat,  la ieșirea de la DNA, că procurorii i-au adus la cunoștință că are calitatea de suspect în dosarul de corupție de la instituția pe care o conduce și că infracțiunea este de abuz în serviciu, informează Agerpres. Ea a precizat că nu-și va da demisia din funcție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii