Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lanţul de magazine Domo a fost vândut

ro

04 Feb, 2013 14:44 2466 Marime text

Domo, numărul trei pe piaţa comerţului cu produse electrice şi electrocasnice şi-a schimbat acţionariatul. Noul proprietar este un fond de investiţii din Lichtenstein, care deţine şi magazinele Tehnomarket din Bulgaria.

Domo, numărul trei pe piaţa de retail cu produse electrice şi electrocasnice a finalizat recent procesul de schimbare a acţionariatului, decizia fiind luată în urma unei hotărâri ad-hoc a acţionarilor, la mijlocul lunii decembrie anul trecut. 

Atunci s-a decis practic cesionarea acţiunilor TehnomarketDomo NV, o societate cu sediu în Olanda care deţinea 99,9% dintre acţiunile Domo Retail SRL (companie care operează magazinele cu acelaşi nume) către Nibur Investment AG, o societate pe acţiuni înregistrată în Elveţia în aprilie anul trecut şi care are ca domeniu de activitate achiziţionarea, managementul şi vânzarea de acţiuni, împrumuturi şi alte active.

Ulterior, Nibur Investment a cesionat cele 99,9% dintre acţiuni fondului de investiţii Domtech Holding AG, înregistrat în Lichtenstein. Cele  peste 1.300 de acţiuni au fost cesionate la o valoare nominală de 10 lei.

Sursa AICI

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii