Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lămuriri cu privire la proiectul de alimentare cu gaze a localității Murfatlar (document)

ro

25 Apr, 2016 18:38 3175 Marime text
 
Având în vedere că, în ultima vreme, au apărut o serie de zvonuri cu privire la proiectul de alimentare cu gaze a localității Murfatlar s-a dorit lămurirea acestor aspecte.
 

„În acest sens vă transmitem atașat o serie de informații suplimentare care să lămurească zvonurile apărute. În anul 2015 a fost inițiat proiectul NR. G - 06287 - CT/ Studiu de fezabilitate pentru obiectivul de investiții: Înființare distribuție gaze naturale în localitatea Murfatlar, Județul Constanța -  Rețea distribuție gaze și branșamente”, se arată într-un comuncat transmis de administrația locală din Murfatlar.

 
Informații privind proiectul:
 
- Anii anteriori nu au mai fost întocmite alte studii sau planuri detaliate învederea înființarea distribuției de gaze naturale în localitatea Murfatlar;
- Consiliul Local și-a propus prin Hotărârea NR. 73/29.10.2015, să inițieze și să susțină demersurile necesare pentru realizarea sistemului de distribuție gaze naturale, în strategia de dezvoltare locală, această lucrare figurând ca o prioritate;
- Proiectul se încadrează în prioritățile planului de dezvoltare regională, națională și în Programul de dezvoltare pe termen mediu și lung al județului Constanța.
 
Administrația locală din Murfatlar a dorit de asemenea să sublinieze faptul că societatea care se ocupă de distribuirea și furnizarea gazelor naturale este în plin proces de reorganizare ceea ce a dus la întârzieri.

„De îndată ce reprezentanții societății își vor rezolva problemele vom da startul lucrărilor”, au mai transmis reprezentanții administrației locale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii