Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:40 23 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Competiții de yachting Lacul Siutghiol, gazdă a două evenimente nautice de amploare națională

ro

07 May, 2015 11:34 803 Marime text
 
Peste 30 de veliere, de la şase cluburi sportive, vor concura în perioada 8 – 10 mai în cadrul a două competiții de yachting organizate concomitent pe Lacul Siutghiol, campusul fiind stabilit la complexul turistic Scoica Land – Năvodari.
 
Primul eveniment sportiv, Campionatul Național de Laser Radial, care este organizat de Federația Română de Yachting (FRY) în colaborare cu Asociația Județeană de Yachting (AJY) Constanța și Asociația Română de Clasă Laser, debutează vineri, 8 mai, și se va finaliza duminică, 10 mai, cu o festivitate de premiere.
 
Cupa de Primăvară, întrecere nautică organizată în acest sfârşit de săptămână (9 - 10 mai) de FRY în parteneriat cu AJY Constanţa şi Nautic Yachting Club - Bucureşti, competiţia velistică fiind deschisă competitorilor de  la clasele competiționale: 470, 420, Laser Standard, Laser Radial, Laser 4.7, Zoom 8, Cadet și Optimist. Startul este programat în ambele zile de la ora 11.00 în total fiind programate a se desfășura nouă regate.
 
„Atât Campionatul Național de Laser Radial cât și Cupa de Primăvară vor fi guvernate de Regulile de Cursă pentru Veliere (ISAF) 2013 – 2016 și Regulile de Clasă, cu excepția modificărilor făcute acestora de prezentele Instrucțiuni de Cursă ”, a declarat Robert Băraru, președintele Asociației Județene de Yachting - Constața.
 
Pentru ambele competiţii velistice Comitetul de cursă va fi condus de Robert Băraru, în calitate de ofițer de cursă principal, Florin Roșu, Gheorghe Enache, Răzvan Voicilă, Vlad Șerbea și Andreea Mihăescu.

Ti-a placut articolul?

Comentarii