Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Laborator nou de limbă turcă la Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna (galerie foto)

ro

09 Nov, 2017 18:58 2324 Marime text
         
Astăzi, 9 noiembrie 2017, a fost inaugurat noul laborator de Limba Turcă din cadrul Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu”.
     
Investiţia a fost finanţata in totalitate de către Agenția de Cooperare și Coordonare Turcă din România, si a cuprins amenajarea si dotarea unui laborator de Limba Turca in folosul celor 111 elevi musulmani pregătiţi de către profesoara Firdes Musledin, dar și a elevilor români care studiază limba Turca opţional.
  
La eveniment a participat Ahmed Daştan, coordonator TIKA în România, Icbal Anefi, inspector de specialitate ISJ Constanta și delegația din partea TIKA Ankara.
 
Oaspeţii au fost întâmpinaţi cu pâine si sare de către viceprimarul comunei Cumpăna domnul Neagu Florin alături de doamna director a Liceului „Nicolae Dumitrescu”, Nutu Monica, doamna profesor de Limba Turca Firdes Musledin, datorita căreia investiţia s-a realizat la Cumpăna, împreună cu elevii beneficiari ai acestui laborator.
     
Sala a fost dotată cu următoarele echipamente: 30 bănci, 30 scaune,Tv, video proiector, calculator, imprimanta, catedra, dulapuri, si diferite materiale necesare studiului la standare europene.
 
Prezentă la Bruxelles, doamna primar Mariana Gaju a intervenit telefonic pentru a mulţumi personal Agenției de Cooperare și Coordonare Turcă din România pentru realizarea acestei investiţii in comuna noastră.
    
La rândul său, Ahmed Daştan, coordonatorul TIKA în România a promis ca aceasta investiţiile TIKA la Cumpăna nu se vor opri aici.
  
TIKA este un partener de nădejde al administraţiei publice locale Cumpăna  in perioada următoare existând pe agenda de lucru o întâlnire in vederea stabilirii unei investiţii de anvergura in comuna noastră.

Sursă foto: Primăria Cumpăna
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii