Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“La şedinţa de vineri am fost propus eu pentru a asigura interimatul“ George Măndilă, preşedinte al Biroului Politic al PNL Mangalia

ro

30 Mar, 2015 12:17 1666 Marime text
Consilierul judeţean Gheorghe Măndilă a devenit preşedintele Biroului Politic PNL Mangalia. Potrivit liberalului, vineri, în cadrul şedinţei Organizaţiei Judeţene a PNL, acesta a primit sarcina de a asigura interimatul la conducerea biroului politic al liberalilor de la Mangalia. „După plecarea domnului Iorguş trebuia să fie numit cineva care să îi ia locul. Funcţia a fost ocupată o perioadă de către domnul Viorel Vătafu, iar la şedinţa de vineri am fost propus eu pentru a asigura interimatul la conducerea Biroului Politic Mangalia. Desigur, interimatul nu va dura foarte mult, ulterior va fi numit cineva din Mangalia, aşa cum este normal, dar noi acum suntem în plin proces de fuziune iar până când se vor aşeza lucrurile voi asigura eu această sarcină“, a declarat Gheorghe Măndilă pentru ZIUA de Constanţa.
Amintim că fostul lider al PDL (actualmente PNL) Mangalia, Zamfir Iorguş - fost primar al municipiului Mangalia vreme de trei mandate şi fost parlamentar PDL în mandatul 2008-2012, a trecut la PSD în luna octombrie a anului trecut, profiând de perioada de „mercato“ dată de Ordonanţa nr. 55/2014 , denumită şi „Ordonanţa Dragnea“, prin care aleşii locali au putut trece de de la un partid la altul fără a-şi pierde mandatul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii