Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:58 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La numai 25 de ani, producătorul Joe McMahon a murit împușcat

ro

25 Jul, 2015 17:38 1429 Marime text
 
Producătorul american Joe McMahon a fost împuşcat mortal, ieri dimineaţa, în faţa casei sale din Pasadena, California, potrivit variety.com. Poliţia a descoperit corpul neînsufleţit al bărbatului, în vârstă de 25 de ani pe stradă, după ce a primit un telefon de la o persoană care a precizat că a auzit focuri de armă lângă casa lui Joe McMahon.
Potrivit presei americane, după ce a vorbit cu martorii, poliția a avut un suspect, în vârstă de 24 de ani. În timp ce îl căutau însă l-au descoperit pe suspect la rândul său mort, ieri după-amiază, într-o maşină în Los Angeles. Bărbatul s-ar fi sinucis prin împuşcare.
Anchetatorii spun că motivele care au stat la baza crimei nu au fost determinate, iar o investigaţie în acest sens este în curs de desfăşurare. Autorităţile nu cred însă că la baza crimei ar fi stat o confruntare legată de consumul droguri. De asemenea, nu există indicii că Joe McMahon ar fi făcut parte din vreo grupare criminală.
Joe McMahon a fost producător asociat al seriei documentare "O pradă mortală/ Deadliest Catch", care prezintă una dintre cele mai periculoase meserii din lume, cea de pescar de crabi în Alaska. McMahon a colaborat la nouă episoade ale acestei serii Discovery, în 2013, potrivit imdb.com. Joe McMahon a fost nepotul reporterului CBS Bob Flick.


sursa foto: youtube.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii