Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La noi ca la nimeni! Un bărbat a rămas fără abonamentul nelimitat, deoarece vorbea…prea mult! (video)

ro

28 Jan, 2016 13:48 1746 Marime text
Un bărbat s-a trezit cu abonamentul la telefon suspendat, deși nu avea nicio restanță. Motivul pentru care respectiva companie de telefonie i-a suspendat lui Ion-Răzvan Costache telefonul este unul incredibil: vorbea prea mult la telefon.
Omul spune că a mai fost somat de reprezentanții companiei de telefonie să nu mai vorbească atât, deoarece ar fi depășit… limita! Culmea este că acesta avea un contract prin care putea vorbi nelimitat în orice rețea. Ion-Răzvan Costache a vorbit cu angajații respectivei companii la telefon, i-a înregistrat și apoi a depus plângere și la Protecția Consumatorului.
Omul a explicat ce s-a întâmplat: "În data de 7-12-2015 m-am înscris în promoția Vodafone la cartelă în care acumulezi puncte să cumperi un telefon dacă vorbești. Având abonament la RDS Digi Mobil Nelimitat am asociat numărul de abonament la o cartelă Vodafone și am început să sun de pe Digi pe soție, frate, prieten,etc, M-am gândit: tot am nelimitat poate reușesc să iau un telefon "este o promotie legala". După două zile primesc mesaj de la digi precum că vorbesc prea mult și că-mi vor suspenda serviciul și mă vor taxa dublu (nu aveau cum să mă taxeze dublu la 0)”, povestește bărbatul.
Bărbatul nu a luat în seamă avertismentele companiei și a continuat să vorbească la telefon, știind că avea convorbiri nelimitate.  El a primit mesaje din partea companiei de telefonie, fiind acuzat că folosește abuziv serviciul telefonic! Ameninţându-l de fraudă, angajaţii companiei i-au suspendat abonamentul şi l-au băgat în aşa-zisa Black List (lista neagră).
Omul este indignat în condiţiile în care în Codul Consumului şi la ANCOM se specifică în mod clar că în cazul în care au limite ele trebuie explicate! 

Puteți asculta înregistrarea convorbirii dintre Răzvan Costache și reprezentanții companiei de telefonie. 


 

Sursa foto: jurnaluldenordvest.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii