Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 La Constanţa. Un transformator a luat foc, la Abator

ro

18 Dec, 2015 12:54 1514 Marime text
 
Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost solicitați, în urmă cu câteva minute, pentru stingerea unui incendiu.
 
Din primele informații, este vorba despre un transformator care a luat foc în Constanța, pe strada Caraiman, în zona Abator. 

UPDATE 2, ora 17.37
 
La ora 17.02, toţi consumatorii afectaţi de avaria din Staţia Abator Constanţa au fost realimentaţi cu electricitate în condiţii de siguranţă.

UPDATE 1, ora 16.03

Astăzi, în jurul orei 12.08, în statia de transformare Abator, din Constanța, s-a produs o defecțiune la un echipament, incidentul necesitând intervenția Pompierilor. „Incidentul a fost izolat și nu există victime. Au rămas nealimentate 14 posturi de transformare, iar două linii de medie tensiune sunt indisponibile. Echipele Enel Distribuție Dobrogea sunt în teren pentru a remedia defectele și pentru a face manevrele de preluare a consumatorilor afectati în cât mai scurt timp, din alte surse. Cartierele afectate sunt Abator, Far- parțial , Km 4-5- parțial și Zona Industrială – parțial. Estimăm că până la ora 17.30 toți consumatorii să fie realimentați cu energie electrică”, spun reprezentanții Enel Distribuție Dobrogea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii