Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La a treia tentativă de şedinţă de CL Consilierii locali Lucian Vişa şi Sorin Andrei, la un pas de a fi călcaţi în picioare de mangalioţi

ro

19 Feb, 2012 19:57 1554 Marime text

Viceprimarul municipiului Mangalia, Constantin Filimon, a convocat, astăzi, la ora 14.00, o a treia şedinţă a Consiliului Local Municipal, în speranţa că cele trei proiecte incluse pe ordinea de zi - înfiinţarea unui SRL care să gestioneze furnizarea agentului teric, rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe 2012 şi rezilierea contractului cu societatea Callatis Therm şi preluarea de către ADPP Mangalia a centralelor termice - vor fi adoptate.

Evenimentul a avut loc în sala de spectacole a Centrului Cultural Mangalia. 14 consileri locali au participat la această şedinţă.

Pe lângă aceştia, însă, în sală au fost prezenţi şi preşedinţii asociaţiilor de proprietari, dar şi cetăţenii din Mangalia. Aceştia din urmă au fost la un pas de a-i linşa pe consierii liberali Lucian Vişa şi Sorin Andrei, pe motiv că cei doi au decis să se abţină de la vot. Concret, aduşi la disperare de frigul din apartamente, oamenii au luat cu asalt scena, acolo unde se aflau consilierii locali. Evenimentul a degenerat, cei prezenţi fiind la un pas de a se călca în picioare.

În concluzie, proiectele lui Filimon nu au trecut nici de această dată.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Maniac 19 Feb, 2012 22:27 N-am caldura. Voua va arde de sedinte si caldura ioc. Unde este cladura promisa nea filimon? De ce nu e caldura in apartamente? Cine m-a lamureste si pe mine?