Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Johannis „Ţara noastră trebuie să-și asume o creștere a bugetului pentru apărare”

ro

04 Sep, 2014 12:30 1308 Marime text
Preşedintele Partidului Național Liberal, Klaus Johannis a remis astăzi o declaraţie de presă în care menţionează că susţine orice demers făcut la nivelul Alianței Nord-Atlantice care are drept rezultat creșterea securității României.
 
„Faptul că țări aliate vor sprijini aviația noastră militară în misiunile de poliție aeriană și vor disloca personal și aparate pe teritoriul național reprezintă un exemplu concret al eficientei cooperării la nivelul NATO. Armata română, serviciile noastre de informații au dat dovadă de profesionalism și determinare în toate misiunile NATO și faptul că țara noastră ar putea avea un rol important în acel proiect aliat în domeniul apărării cibernetice a Ucrainei ar reprezenta o nouă confirmare a competenței structurilor noastre din domeniul securității naționale. Ca un exemplu, să nu uităm că nu este o întâmplare că centrul de excelență al NATO în domeniul HUMINT (human intelligence) a fost înființat în România, la Oradea, încă din 2010”, se arată în declaraţia de presă a preşedintelui PSD, Klaus Johannis.
 
 
De asemenea, liderul PNL susţine că, în acest context dificil pentru securitatea regiunii, România trebuie să-și asume și o creștere a bugetului pentru apărare.
 
„Summit-ul NATO, care începe astăzi în Marea Britanie, este important prin deciziile pe care mai ales  țările est-europene le așteaptă, iar pentru România, ca stat de frontieră al Alianței, o creștere a implicării și a interesului pentru securitatea acestei regiuni înseamnă un beneficiu pentru securitatea națională”, conchide Klaus Johannis.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii