Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

KLAUS IOHANNIS Voi fi vicepremier. Nu am nevoie de sfaturi!

ro

10 Feb, 2014 14:36 1111 Marime text

Primarul Sibiului, KLAUS IOHANNIS şi-a afirmat decizia fermă de a deveni vicepremier în Guvernul României.

KLAUS IOHANNIS spune că varianta în care să fie ministru de Interne şi vicepremier care să coordoneze zona economică ar fi una foarte bună. KLAUS IOHANNIS a anunţat şi ce va face în privinţa statului său de primar al Sibiului.


KLAUS IOHANNIS. Principalele declaraţii:

KLAUS IOHANNIS. "După ce PNL a propus schimbări de miniştri, în spaţiul public au apărut întrebări, în cel politic e nevoie de negocieri. Pentru aceste lucruri ne-am întâlnit azi în USL, am abordat aceste chestiuni. Discuţia a fost amiabilă. Concluzii: PNL a propus să preiau funcţia de vicepremier şi ministru de Interne. Nu am ajns la o concluzie azi, pentru că nu ne-am propus asta. Am stabilit pentru mâine o întâlnire, tot în conducerea USL, la care vin toţi pregătiţi cu propunerile pe care vor să le facă şi vor fi discutate. Apoi, presupunând acordul părţilor, se poate convoca Parlamentul şi se poate aproba noua structură a Guvernului."

KLAUS IOHANNIS: "Nu s-a discutat să iau locul cuiva, dar PNL a hotărât să fiu vicepremier, ceea ce voi fi. În acelaşi context am observat că există o preocupare importantă în spaţiul public pentru ce voi fi eu în continuare. Nu am nevoie de sfaturi decât dacă le cer. E clar, dar subliniez că noi, de la PNL, nu vom merge să cerem o lege pentru un om, şi nici nu am eu de gând să intru într-o siuituaţie discutabilă, vreau să reafirm determinerea mea de a deveni vicepremier şi ministru de Interne. Nu mă pot autosuspenda ca primar.

Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii