Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:53 17 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis va participa la Conferința COP 21 de la Paris

ro

29 Nov, 2015 19:40 535 Marime text
 
Președintele Klaus Iohannis va participa, mâine la Paris, la Conferința Părților (COP 21) la Convenția-cadru a Organizației Națiunilor Unite asupra schimbărilor climatice, a transmis astăzi Administrația Prezidențială.
 
În deschiderea Conferinței Părților (COP 21) la Convenția-cadru a Organizației Națiunilor Unite asupra schimbărilor climatice vor lua parte șefi de stat și guvern din peste 145 de țări.
 
Tema principală a conferinței ce se va desfășura în perioada 30 noiembrie - 11 decembrie, o reprezintă adoptarea unui nou acord internațional în domeniul schimbărilor climatice, care să fie obligatoriu din punct de vedere juridic și aplicabil tuturor statelor începând cu 1 ianuarie 2021.
 
Noul acord internațional în domeniul schimbărilor climatice ar urma să încorporeze un set de reguli ambițioase și obligatorii privind reduceri cuantificabile a emisiilor de gaze cu efect de seră și să fie în linie cu ultimele descoperiri științifice și tehnologice, consform Administrației Prezidențiale. Sursa foto: Facebook - Klaus Iohannis

Ti-a placut articolul?

Comentarii