Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis spune că nu a dorit să lezeze sensibilitatea unor colegi din PDL

ro

29 Jun, 2014 18:55 1633 Marime text
Liderul PNL Klaus Iohannis spune că înţelege şi respectă "sensibilitatea unor colegi din PDL legată de nume şi identitate" şi că nu a dorit "în niciun fel" să o "lezeze", afirmaţia că PDL acceptă numele de PNL pentru noul partid fiind concluzia sa, "în urma multor discuţii formale şi informale", transmite Mediafax.
 
"Cel mai puternic proiect politic al anului 2014 este unificarea dreptei, fuziunea dintre PNL şi PDL. Înţeleg şi respect sensibilitatea unor colegi din PDL legată de nume şi identitate. Nu am dorit în niciun fel să lezez această sensibilitate. Afirmaţia că PDL acceptă numele de PNL pentru noul partid a fost concluzia mea, în urma multor discuţii formale şi informale", a susţinut Iohannis, într-o postare pe Facebook.
 
Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a scris, sâmbătă, pe Facebook, la scurt timp după ce Klaus Iohannis a anunţat că noua formaţiune rezultată din fuziune se va numi PNL, că nu ştie ce mandat are liderul PNL să facă acest anunţ, dar pe al lui nu îl are. Predoiu a spus că negocierile dintre PDL şi PNL privind fuziunea vor continua luni, dar a arătat că aceste negocieri "cer o atitudine de respect reciproc".
De asemenea, fostul preşedinte al PDL Emil Boc a susţinut că "nu trebuie şterse cu buretele blazonul şi istoria partidului", în condiţiile în care conducerea democrat-liberală ar fi acceptat ca noua formaţiune rezultată în urma fuziunii PNL - PDL să se numească PNL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii