Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis şi Simona Halep vor promova tenisul şi mişcarea fizică

ro

24 Nov, 2014 14:40 1787 Marime text
Preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, şi jucătoarea de tenis Simona Halep, numarul 3 mondial, şi-au dat acordul de principiu să fie prezenţi anul viitor, la Sibiu, la un eveniment care să promoveze sportul şi mişcarea, a precizat, pentru Hotnews, Marius Vecerdea, organizatorul turneului internaţional de tenis de la Sibiu şi apropiat al preşedintelui.

„Am discutat, dar strict de principiu, că va exista un eveniment pentru promovarea exerciţiului fizic prin sport şi de principiu sunt de acord ambele părţi. Deci, va fi undeva anul viitor”, a declarat Marius Vecerdea.

Acesta a precizat că nu s-a discutat de un meci între Klaus Iohannis şi Simona Halep. „Niciodată nu s-a discutat vreodată de un meci între Klaus Iohannis şi Simona Halep", a spus Marius Vecerdea.

„Cu Simona am vorbit şi mi-a spus că acceptă propunerea. Apoi am discutat şi cu domnul preşedinte Klaus Iohannis, chiar sâmbătă (n.r. sâmbătă 22 noiembrie). Şi dânsul a acceptat. Acum rămâne să vedem în funcţie de programul lor, în ce dată vom planifica acţiunea", a mai spus Marius Vecerdea, pentru Ora de Sibiu.

Sursa: Hotnews
Sursa foto: www.prosport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii