Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis - „Să dăm dovadă de solidaritate și de compasiune”

ro

31 Oct, 2015 08:42 2137 Marime text
 
Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis pe pagina personală de Facebook un mesaj în urma tragicului incendiu din clubul Colectiv din Capitală. Acesta își exprimă compasiunea și solidaritatea față de familiile persoanelor afectate de tragedie. 

„Sunt cutremurat și profund îndurerat de tragicul eveniment care s-a produs în această seară în centrul Capitalei. Este un moment foarte trist pentru noi toți, pentru națiunea noastră și pentru mine personal. În aceste momente dureroase, îmi exprim întreaga compasiune și solidaritate față de familiile celor afectați de această tragedie. Totodată, asigur familiile afectate de acest eveniment zguduitor de întregul sprijin al celor implicați în operațiunile de salvare și îi rog să aibă încredere că instituțiile responsabile depun toate eforturile pentru ca efectele catastrofei să fie cât mai limitate. Vă chem pe toți să fim alături de familiile îndurerate și să dăm dovadă de solidaritate și de compasiune.”, este mesajul transmis peședintele Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook, în urma tragediei. 


Sursa foto: europeanul.org
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ciprian 31 Oct, 2015 12:19 Salut,CONDOLEANTE LA TOTI TINERII CARE AU TRECUT IN NEFIINTA SI INSANATOSIRE GRABNICA PENTRU CE-I IN SUFERINTA.RUSINE PT. CA INCA O DATA S-A DOVEDIT CAUZA ACESTEI TRAGEDII CARE NU TREBUIA SA AIBA LOC !!!!CORUPTIA , INDOLENTA, NEGLIJENTA NEPASAREA SI FOAMEA DE BANI, care se manifesta in SOCIETATE si nimeni nu ia nici o masura.Vesnica problema care ne caracterizeaza ,,LAS' CA MERGE SI ASA'', dar PENTRU CONSECINTE CINE SE FACE VINOVAT ?????, oare tot VICTIMELE ???? RUSINE pt.cei care trebuie sa urmareasca respectarea si aplicarea legii in acest domeniu!!!!!