Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis s-a întâlnit la Chişinău cu liderii principalelor partide din Republica Moldova

ro

25 Feb, 2015 12:48 1450 Marime text
Preşedintele Klaus Iohannis a avut, azi, o întrevedere cu liderii principalelor partide din Moldova, în contextul vizitei oficiale pe care o efectuează la Chişinău.
 
Cu această ocazie, Vlad Filat, președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, a declarat că a discutat cu Klaus Iohannis despre procesul de integrare europeană a Moldovei, releatează b1.ro.
 
„Mă bucur că Președintele României, Domnul Klaus Iohannis este alături de Republica Moldova în aceste momente grele. Am avut o discuţie sinceră despre procesul de integrare Europeană a Republicii Moldova. Domnul Iohannis m-a asigurat de tot sprijinul României în drumul nostru spre UE dar şi în implementarea reformelor. Astăzi, țara noastră este într-o regiune în care domină instabilitatea, într-o regiune unde are loc un război şi o criză economică. Toate aceste lucruri au un impact direct asupra situației din Republica Moldova. De unii singuri nu vom reuși, avem nevoie de prieteni și parteneri de nădejde care să fie alături de noi”, a scris Filat pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: b1.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii