Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis, prezent la meciul de dublu din Cupa Davis

ro

07 Mar, 2015 15:17 1172 Marime text
Președintele Klaus Iohannis va fi prezent la meciul de dublu din cadrul întâlnirii de Cupa Davis ce opune echipele României și Israelului, astăzi, în Sala „Transilvania" din Sibiu, informează Agerpres.

Președintele Klaus Iohannis anunțase, ieri, pe Facebook, că va fi prezent la una dintre partidele de tenis care vor avea loc la Sibiu între echipele României și Israelului în cadrul Cupei Davis.

„În aceste zile, Sibiul, orașul meu natal, găzduiește câteva meciuri de tenis între echipele României și Israelului, în cadrul Cupei Davis. Voi susține echipa noastră, asistând la una dintre partide. Admir rigoarea și precizia pe care le presupune acest sport și mă bucur că astfel voi putea să fiu alături de reprezentanții României, la Sala Sporturilor «Transilvania» din Sibiu", scrie Iohannis.

Echipa României conduce Israelul cu 2-0 după prima zi a întâlnirii de Cupa Davis, după ce Adrian Ungur l-a învins cu 7-5, 6-3, 6-0 pe Bar Tzuf Botzer, iar Marius Copil a dispus de cel mai bun jucător al oaspeților, Dudi Sela, cu 6-7 (3), 7-6 (3), 6-4, 6-2, în Sala Transilvania din Sibiu, în primul tur al competiției, Grupa I valorică a zonei Europa-Africa.

Echipa care va câștiga întâlnirea va accede în turul al doilea din Grupa I, Zona Europa-Africa, iar echipa care va pierde va merge la barajul turului 1 al Grupei I, adversară fiind în ambele cazuri una dintre reprezentativele Sloveniei sau Slovaciei.


Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii