Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis o invită pe Viorica Dăncilă la Palatul Cotroceni

ro

05 Sep, 2018 14:05 1098 Marime text
Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis miercuri o scrisoare prim-ministrului Viorica Dăncilă, prin care o invită pentru consultări, la Palatul Cotroceni, joi, având în vedere opiniile exprimate de Guvern în legătură cu necesitatea rectificării bugetului de stat pe anul 2018. Anunţul a fost făcut de Administraţia Prezidenţială.

"Preşedintele României, domnu Klaus Iohannis, i-a transmis miercuri, 5 septembrie, o scrisoare prim-ministrului României, doamna Vasilica-Viorica Dăncilă, prin care o invită pentru consultări, la Palatul Cotroceni, în data de 6 septembrie, ora 11,30, în temeiul dispoziţiilor art. 80 şi ale art. 86 din Constituţie, având în vedere opiniile exprimate de Guvern în legătură cu necesitatea rectificării bugetului de stat pe anul 2018", potrivit Administraţia Prezidenţială.

Consultările vizează clarificarea unor aspecte care ţin de rectificarea bugetului de stat al instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale pentru anul 2018, care constituie probleme urgente şi de importanţă deosebită.

La această întâlnire au fost invitaţi şi miniştrii de resort.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii