Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis, la deschiderea anului universitar. Restricții de circulație

ro

30 Sep, 2017 10:53 2757 Marime text
În data de 02.10.2017, începând cu ora 11:00, în Piața Ovidiu din Constanța, se va desfășura evenimentul de deschidere al noului an universitar 2017-2018.

Ceremonia va fi marcată de prezența Președintelui României, Klaus Iohannis. Evenimentul va fi organizat de către Primăria Municipiului Constanța în parteneriat cu Universitatea „Ovidius”, Universitatea Maritimă și Academia Navală „Mircea cel Bătrân”. Accesul publicului se va face între orele 09:30 – 10:30.
 
Pentru ca evenimentul să se desfăşoare în condiții de siguranță se vor institui următoarele restricții:
 
•        în data de 2 octombrie 2017, reprezentanţii poliţiei rutiere vor stabili oportunitatea restricţionării traficului rutier din zonă în funcţie de valorile de trafic;
•        accesul autovehiculelor în zona peninsulară a Constanței (în intervalul orar 8.00 - 13.00) se va realiza prin prezentarea unui act de identitate din care rezultă că utilizatorul autoturismului domiciliază în zona afectată de restricții (în cazul riveranilor), sau al unui permis de trecere - pass eliberat de autoritățile competente (pentru celelalte categorii de utilizatori ai autovehiculelor: invitați, jurnalişti, care de televiziune, autoutilitară care va monta instalația de sonorizare  s.a.);
•        maşinile care aprovizionează agenții economici aflați  în zona de siguranță vor avea acces doar până la ora 7.00 a.m.;
•        de asemenea, se va interzice accesul taxiurilor, mijloacelor de transport particular (autoturisme, microbuze, maxi-taxi) în interiorul perimetrului de siguranță, cu excepția autovehiculelor aparținând instituțiilor publice/persoanelor invitate/ acreditate să participe la acest eveniment.
 
Pentru evitarea aglomerației şi crearea de ambuteiaje în trafic, Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța va asigura transportul persoanelor care vor participa la acest eveniment, prin prelungirea liniilor de autobuze 42 și 48 până la Poarta 1 (în intervalul orar 09.00-13.00).

Se recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun ori deplasarea pietonală. În acest fel se vor evita blocajele auto în zona peninsulară a orașului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii