Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis, întâlnire cu vicepreședintele SUA, Joe Biden

ro

23 Sep, 2015 20:23 1653 Marime text
Președintele Klaus Iohannis a declarat, astăzi, că, după reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, va participa la New York la Adunarea Generală a ONU.

„ONU sărbătorește în acest an 70 de ani de la înființare, iar România marchează 60 de ani de când a devenit membră ONU. Sunt bucuros că pot să reprezint România cu această ocazie. În acest an, la Adunarea Generală participă un număr record de șefi de state", a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Şeful statului a precizat că va participa la mai multe întâlniri importante, potrivit Agerpres. „Voi participa la mai multe summituri și, de asemenea, la întâlnirea care va adopta Agenda 2030 pentru dezvoltarea durabilă. (...) Va reprezenta o decizie istorică privind un set de obiective universale pentru lumea în plină transformare în care trăim. (...) Prezența mea la New York îmi va da ocazia să am întâlniri bilaterale cu mai mulți șefi de state. Voi avea plăcerea ca, în marja deplasării în SUA, să am o întâlnire cu vicepreședintele SUA, domnul Biden (Joe — n.r.), la Casa Albă. Această primă întâlnire oficială va fi fundamentată pe obiectivul ferm al întăririi parteneriatului dintre România și SUA", a mai spus Klaus Iohannis.

Sursa foto: sportnews.libertatea.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii