Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis, întâlnire cu reprezentanţii comunităţii româneşti din Germania

ro

26 Feb, 2015 23:33 1361 Marime text
Președintele Klaus Iohannis și soţia sa, Carmen, au participat azi la o întâlnire cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti din Germania, ocazie cu care au facut o adevărată baie de mulțime la Berlin, informează HoiNews.ro.

Cuplul prezidențial a petrecut aproximativ două ore împreună cu cei aproximativ 300 de români prezenți la receptie.

În cadrul întâlnirii, șeful statului a ținut un discurs în care a dat asigurări că va monitoriza activitatea Parlamentului în privinta elaborării legilor electorale, astfel încât dreptul de vot al românilor din diaspora să fie respectat.

”Este o întâlnire multaşteptată, cel puţin din partea mea, şi sunt foarte bucuros că aţi venit în număr aşa de mare, unii de mai aproape, alţii de mai departe, mă bucur de prezenţa fiecăruia dintre dumneavoastră. Am pornit împreună pe un drum deloc ușor, la capătul căruia se află o așteptare a dumneavoastră și un angajament al meu: o Românie prosperă, respectată în lume, o Românie a șanselor și oportunităţilor, o Românie care-și preţuiește cetăţenii, în care munca și educaţia sunt apreciate”, a spus Iohannis la începutul discursului susținut în fața românilor din Germania, arată Administraţia prezidenţială.

Șeful statului le-a mulțimit acestora pentru ”determinarea de care au dat dovadă” la alegerile prezedențiale din noiembrie 2014, subliniind că împreună cu celelalte comunități din dispora, românii din Germania au făcut posibil ”triumful democrației”.

Sursa foto: monitorulab.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii