Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis – „E mult mai mult decât o simplă schimbare de Guvern”

ro

05 Nov, 2015 15:42 891 Marime text
 
Președintele Klaus Iohannis a declarant astăzi, la începutul consultărilor de la Cotroceni cu reprezentanții PSD, că trebuie găsite cele mai bune soluții, iar asta pentru că „este mult mai mult decât o simplă schimbare de Guvern”.
 
„Doresc să cunosc opiniile, soluțiile și conceptele cu care vin partidele în această încercare de a găsi o soluție bună pentru un nou Guvern. După părerea mea, este mult mai mult decât o simplă schimbare de Guvern. Eu cred că vorbim de o schimbare de paradigmă în politica românească și cred că este bine să găsim cele mai bune soluții”, a spus Klaus Iohannis, potrivit agerpres.ro.
 
Din delegația social-democraților fac parte președintele PSD Liviu Dragnea, președintele executiv Valeriu Zgonea, parlamentarii Ecaterina Andronescu, Georgian Pop și Gabriela Firea.
 
După PSD, președintele se va consulta cu reprezentanții PNL de la ora 17.00, cei ai Uniunii Democrate Maghiare din România de la ora 18.00 și cei ai grupului parlamentar al minorităților naționale de la ora 19.00. Mâine, de la ora 11.30, sunt invitate la consultări Uniunea Națională pentru Progresul României, iar de la ora 12.30 Alianța Liberalilor și Democraților.
 
 

Sursa foto: nineoclock.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii