Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis, despre dosarul privind incompatibilitatea sa "O temă care este în mod fals folosită"

ro

24 Sep, 2014 17:09 1497 Marime text
Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit ca termenul de judecare în dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis să fie joi. În acest context, ACL ar putea să rămână fără candidat, dacă Iohannis va fi declarat incompatibil.

Cu privire la această chestiune, Iohannis declară într-un comunicat de presă: "Mă bucur că se dorește fixarea unui termen rapid pentru a rezolva o temă care este în mod fals folosită de către contracandidații mei la alegerile prezidențiale. Îmi exprim speranța ca odată cu clarificarea acestui subiect, campania electorală să nu mai fie viciată prin folosirea unor astfel de atacuri.
Din respect pentru cei peste două milioane două sute de români și familiile lor care au ales să mă sprijine în această campanie electorală, semnând pentru candidatura mea, consider că este nevoie din partea Înaltei Curți de Casație și Justiție de o soluție cât mai rapidă la această speță.
Am toată încrederea în justiția din România, iar orice decizie a justiției trebuie respectată. Ca și până acum, voi răspunde cu promptitudine la orice apel sau solicitare a instanței de judecată."
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii