Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis - "Avem nevoie de un stat care să fie pe măsura aşteptărilor românilor"

ro

24 Jan, 2018 13:00 1170 Marime text
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că progresul României este legat indisolubil de existenţa unei legislaţii coerente şi stabile, care să sancţioneze abuzurile şi necinstea, punctând că guvernanţii au datoria să fie mai atenţi la cerinţele românilor, scrie Agerpres.

"Astăzi, când destinul nostru european se fundamentează pe domnia statului de drept şi pe egalitatea în faţa legii, progresul României este indisolubil legat de existenţa unei legislaţii coerente şi stabile, capabile să sancţioneze abuzurile şi necinstea. Acesta este şi mesajul pe care l-au transmis la unison, sutele de mii de români care au manifestat şi în 2017 şi la începutul lui 2018 pentru o ţară stabilă şi prosperă", a spus şeful statului, la sesiunea de comunicări ştiinţifice "Unirea Principatelor Române, temelie a Marii Uniri de la 1918", organizată la Palatul Patriarhiei.


El a subliniat că guvernanţii au datoria de a fi mai atenţi la cerinţele cetăţenilor, mai preocupaţi la consecinţele pe termen lung ale măsurilor luate, mai deschişi dialogului.

"Avem nevoie de un stat care să fie pe măsura aşteptărilor românilor, pentru că românii vor o guvernare decentă şi eficientă", a adăugat şeful statului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii