Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis așteaptă astăzi și mâine partidele politice parlamentare la consultări

ro

12 Apr, 2016 08:34 1890 Marime text
 
Președintele Klaus Iohannis a chemat astăzi și mâine la consultări partidele politice parlamentare, la Palatul Cotroceni.
 
În cadrul întrevederilor se va dicuta pe tema legislației în domeniul securității naționale.
 
În programul publicat de Adminisrația Prezidențială astăzi sunt așteptați la consultări reprezentanții PSD (ora 10.00), PNL (ora 11.00), UDMR (ora 12.00), iar mâine șeful statului se va întâlni cu cei de la UNPR (ora 10.00), ALDE (ora 11.00), grupul parlamentar al minorităților (ora 12.00).
 
În urmă cu o săptâmână Klaus Iohannis a precizat că va avea o discuție cu premierul Dacian Cioloș despre legislația în domeniul securității naționale.
 
„Securitatea națională, securitatea cyber, organizarea serviciilor — aceste chestiuni sunt foarte sensibile și privesc pe toată lumea. Nu putem să spunem că este o chestiune care privește pe un partid și pe celălalt nu. Îi privește pe absolut toți și pe toți cetățenii României și atunci mi se pare normal ca această legislație, dacă este posibil, să fie adoptată practic în consens, cu participarea și cu acordul tuturor forțelor politice reprezentate în Parlament, cu dezbateri în societatea civilă”, a menționat șeful statului săptămâna trecută. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii