Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis a preluat conducerea PNL

ro

02 Jun, 2014 16:17 1935 Marime text
Klaus Iohannis a preluat, în şedinţa de astăzi a conducerii PNL, şefia interimară a partidului. Iohannis va asigura interimatul până la Congresul extraordinar de la sfârşitul lunii iunie, scrie România Tv.

În cadrul aceleiași ședințe, Crin Antonescu a anunțat formal că renunţă la funcţia de preşedinte interimar al partidului.

Amintim că, săptămâna trecută, Klaus Iohannis a anunţat, că va candida la preşedinţia PNL la Congresul extraordinar şi, în acest sens, a cerut şi a primit derogare de vechime pentru a putea candida.

„Am decis să mă implic, vreau să fac un lucru bun pentru PNL”, a afirmat primarul Sibiului cu privire la candidatura sa pentru șefia PNL.

Congresul extraordinar al PNL va avea loc în 28-29 iunie, la Bucureşti. În cadrul forului suprem de conducere al PNL sunt așteptați să participe 1.550 de delegaţi.

Să nu uităm că sâmbătă, Crin Antonescu a declarat că renunţă la şefia interimară a PNL, dar şi la candidatura pentru alegerile prezidenţiale.

Iohannis nu exclude o eventuală candidatură în contextul prezidențialelor

„În cazul în care îmi propune cineva aşa ceva, sunt dispus”, a afirmat astăzi Iohannis cu privire la o eventuală candidatură a sa pentru șefia statului. Iohannis a menționat însă că este vorba de un punct de vedere personal și că decizia în acest sens trebuie luată de Congresul partidului.






Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii