Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:14 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kaufland oferă reduceri de până la 50% prin cupoane răzuibile

ro

15 Feb, 2014 17:51 3945 Marime text
Kaufland, cel mai mare retailer pe segmentul alimentar din România, a început să ofere reduceri prin cupoane răzuibile. Metoda este una dintre principalele instrumente de marketing din Statele Unite ale Americii.  

Kaufland, cea mai mare companie din retailul alimentar românesc, face primii paşi spre a introduce un sistem de marketing cu extrem de mulţi adepţi în SUA: cupoanele răzuibile. Discounterul german a lansat recent o campanie promoţională denumită "Cupoane de reducere-oferta de weekend" prin care oferă discounturi celor care prezintă la casă cupoane de reducere pe care le pot decupa din ziarul Kaufland. " Decupează din ziarul Kaufland cuponul de reducere, ia de la raft produsul indicat pe cupon și la casa de marcat se aplică instant reducerea înscrisă pe acesta", informează compania. Reducerile sunt până la 50%.

Campania este valabilă în zilele de joi, vineri, sâmbătă şi duminică ale fiecărei săptămâni calendaristice, până pe data de 23 februarie, iar produsele participante sunt cele tipărite în ultima pagină a ziarului Kaufland.

Cuponul promoțional corespunde unei singure achiziții pentru un produs participant la campanie (o bucată). De asemenea, un cupon de reduceri poate fi folosit pentru achiziția unui singur produs. Cu toate acestea, nu este restricționat numărul de cupoane folosit. Reducerea se aplică la prețul de raft al produsului, numai în perioada valabilității cuponului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • roxana 12 Jan, 2016 09:38 cum pot avea cupoane de la magaziul vostru