Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Karaoke, fotbal şi volei pe plajă la Summer Camp 2012

ro

21 Aug, 2012 19:18 1155 Marime text

Uniunea Studenţilor din România cu sprijinul Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret prin Direcţia Judeţeanăpentru Sport şi Tineret Constanţaşi Federaţia Sportul pentru Toţi desfăşoară pe perioada sezonului estival proiectul „SUMMER CAMP 2012".

„SUMMER CAMP 2012" este un proiect cu aplicare naţională ce are ca finalitate implicarea tinerilor aflaţi în Staţiunea Costineşti în diferite activităţi - de petrecere a timpului liber, sport , sănătate, traininguri, cultură.

Pe plajele din Localitatea Costineşti, zilnic se desfăşoară turnee de fotbal şi volei pe plaja, dimineaţa instructorii oferind tinerilor şi studenţilor, înviorarea de dimineaţa.

Voluntarii Asociaţiei - Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti desfăşoară activităţi privind educaţia sănătoasă a tinerilor prin care sunt promovate aspectele cotidiene cu care se confruntă tinerii: consumul de tutun, alcool, sedentarismul. Totodată, aceştia acordă o deosebită atenţie educaţiei sexuale contraceptive.

În final, pe linie de culturăşi distracţie, în cadrul proiectului „Summer Camp 2012" nu lipsesc muzica bună, serile de karaoke, concertele sau serile Academiei de Folk şi Muzici Bune - unde tinerii talentaţi au prilejul de a împărtăşi această pasiune şi cu alţi iubitori de muzică.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii