Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Justiție și Stat de drept”, noua secțiune a concursului “Tânărul Jurnalist al Anului”

ro

03 Oct, 2014 14:50 1830 Marime text
Cu susținerea Programului Media Europa de Sud-Est al Fundației Konrad Adenauer, organiyatorii anunță deschiderea unei noi secțiuni, „Justiție și Stat de drept”, în cadrul concursului „Tânărul Jurnalist al Anului”. Înscrieri se fac până la data de 20 octombrie 2014. Gala de decernare a premiilor pentru cele patru secțiuni va avea loc în cea de-a doua parte a lunii noiembrie.
 
2013 a fost un an agitat pentru justiție, cu dosare grele pe rol, cu schimbări aduse Codurilor chiar înaintea intrării lor în vigoare sau cu evenimente precum „Marțea Neagră” ce au pus în pericol statul de drept.
 
“Putem evalua acum „la rece” mișcările de pe frontul justiției din anul trecut. Și, de asemenea, îl putem premia pe cel mai bun tânăr jurnalist care a relatat constant despre aceste evenimente – un ziarist profesionist, riguros, al cărui respect pentru corectitudine și echilibru izvorăște din asumarea personală a valorilor pe care se sprijină o democrație: stat de drept, libertatea de exprimare, respectul demnității umane”, transmit organizatorii.  
 
Ei invită doritorii să viziteze contul de facebook - fb.com/TanarulJurnalist pentru detalii despre concurs şi informaţii actualizate zilnic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii