Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeşte la Universitatea Andrei Şaguna despre „Noul Cod Penal şi libertatea presei”

ro

25 Mar, 2014 13:39 1982 Marime text
 Universitatea „Andrei Şaguna” organizează vineri 28 martie, de la ora 13.00, Masa rotundă cu tema „Noul Cod Penal şi libertatea presei”, dezbatere care va fi moderată de jurnalistul Ion Cristoiu.

Subiectele care vor fi abordate sunt:

Efectele modificărilor din Codul Penal şi Codul de Procedură Penală asupra libertăţii presei;

Avatarurile delictului de opinie în presa românească;

Mass media din România – reglementare sau auto-reglementare?

Vor mai lua parte specialişti în legislaţia presei, specialişti în istoria presei şi jurnalişti de investigaţie din presa locală, aflaţi încă în serviciu sau care s-au retras către alte profesii, mai puţin riscante şi mai puţin epuizante.

Această masă rotundă reprezintă una dintre secţiunile Conferinţei Naţionale „Codurile Penal și de Procedură Penală - premisa consolidării statului de drept”, organizată de Universitatea „Andrei Şaguna” în zilele de 28 și 29 martie a.c. şi reuneşte specialişti de prestigiu din toată ţara şi din toate domeniile societăţii afectate de modificările survenite în cele două coduri. În deschiderea oficială a conferinţei, care se va desfăşura în 28 martie, începând cu ora 11.00, personalităţi de prim rang ale societăţii româneşti, între care jurnalistul Ion Cristoiu, vor susţine alocuţiuni. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii