Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jumătate din localitatea Mihail Kogălniceanu, în continuare fără curent electric

ro

27 Jan, 2014 11:12 1464 Marime text
Primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuţa Belu, a declarat că jumătate din localitate nu are în continuare curent electric.

Amintim că furnizarea energiei electrice a fost întreruptă ieri la ora 3.00 în toată localitatea, din cauza viscolului fiind afectat un cablu ENEL.

„Am luat legătura cu domnul Anghel de la Sucursala Năvodari. Ne-a promis tot sprijinul! Mi s-a spus că două echipe intervin pentru remedierea avariei. Am fost pe teren să văd cum se prezintă situaţia, m-am întâlnit doar cu una dintre echipele ENEL. De asemenea, am pus la dispoziţia ENEL utilajele primăriei pentru ca lucrătorii să poată înainta în câmp mai uşor”, a explicat primarul Ancuţa Belu, care a precizat că la această oră jumătate din localitate are curent electric, cealaltă jumătate aşteaptă încă alimentarea cu energie electrică. „Mi s-a spus că se caută încă defectul”, a explicat primarul Ancuţa Belu, care speră că situaţia se va rezolva într-un timp cât mai scurt.

„În localitate viscoleşte. Se circulă greu, dar se circulă. Oamenii sunt în case şi aşteaptă să vină curentul”, a mai spus şefa autorităţii locale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii