Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța. Zeci de hectare preluate de la Ministerul Agriculturii pentru retrocedare

ro

07 Oct, 2016 01:11 2659 Marime text
Ieri, a fost publicată în Monitorul Oficial al României, partea I, numărul 784, Hotărârea Guvernului României nr. 686/2016 privind scăderea din inventarul centralizat al statului a unor terenuri, aflate în administrarea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, ca urmare a retrocedării.
 
Terenul arabil în cauză, în suprafață totală de  59,3357 hectare, se află pe  raza satului Ţepeş Vodă, comuna Siliştea, și vor fi retrocedate în baza Hotărârii nr. 149, din 14 aprilie 2006, a Comisiei judeţene pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra pământului Constanţa.
 
Pentru ducerea la îndeplinire a HGR s-a aprobat scăderea din inventarul centralizat al bunurilor respective din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale iar Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale împreună cu Ministerul Finanţelor Publice vor opera în mod corespunzător datele din inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului.
 
Hotărărea de Guvern la care facem referire are numărul 686 din 28 septembrie 2016 și a fost semnată de premierul Dacian Cioloș și contrasemnată de Achim Irimescu,  ministrul agriculturii și dezvoltării rurale și Anca Dana Dragu, ministrul finanțelor publice.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii