Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța. Tânăr prins în flagrant în timp ce încerca să jefuiască o locuință din Pietreni. Suspectul a fost arestat

ro

06 Jul, 2018 11:48 1184 Marime text
La data de 5 iulie a.c. tânărul de 25 de ani din județul Tulcea, prins în flagrant în timp ce încerca să fure diverse obiecte a fost prezentat Judecătoriei Constanța care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. 

Tânărul în cauză a fost introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 4 iulie a.c., în jurul orei 22:10, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au fost sesizați despre faptul că un bărbat, ar fi pătruns într-un imobil din localitatea Pietreni, județul Constanța, cu scopul de a sustrage bunuri.
           
Polițiștii au identificat persoana în cauză, fiind vorba despre un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din județul Tulcea, care ar fi pătruns într-un imobil din localitatea Pietreni, județul Constanța, acesta fiind surprins de proprietarul imobilului, un bărbat, în vârstă de 53 de ani.
             
Polițiștii constănțeni l-au reținut pe tânăr, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de furt calificat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii