Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judeţul Constanţa. Şoferi beţi sau fără permis depistaţi în trafic de Crăciun de poliţişti. Ce măsuri au aplicat oamenii legii

ro

26 Dec, 2018 10:17 1947 Marime text
Mai mulţi şoferi au fost depistaţi în trafic fie sub influenţa băuturilor alcoolice, fie fără permis de conducere în judeţul Constanţa. 

Potrivit IPj Constanţa, la data de 26 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Rurală Crucea au depistat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din localitatea Crişan, judeţul Constanţa, care a condus un autoturism, pe DJ 223, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 25 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanţa au depistat un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din localitatea Techirghiol, judeţul Constanţa, care a condus un autoturism, pe strada Nicolae Bălcescu din Techirghiol, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 25 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroul Rutier Constanţa au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Corbu, judeţul Constanţa, care a condus un autoturism, pe strada Soveja din municipiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbaţii în cauză a fost conduşi la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 25 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Rurală Topraisar au depistat un tânăr, în vârstă de 18 ani, din localitatea Credinţa, judeţul Constanţa, care a condus un autoturism, pe strada Cramei din localitatea Chirnogeni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 25 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Rurală Crucea au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Băltăgeşti, judeţul Constanţa, care a condus un autoturism, pe DJ 226 B, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 24 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Rurală Constanţa au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Cumpăna, judeţul Constanţa, care a condus un autoturism, pe strada Ciocîrliei din Cumpăna, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 24 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 2 au depistat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din localitatea Greci, judeţul Tulcea, care a condus un autoturism cu numerele de înmatriculare provizorii expirate, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanţa, având permisul de conducere suspendat.

În toate cauzele, poliţiştii au întocmit dosare penale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii