Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Județul Constanța. Se oprește furnizarea apei potabile la Techirghiol. Ce zonă este vizată și de ce a fost luată această decizie

ro

29 Aug, 2018 09:10 1155 Marime text
Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de la intersecția străzilor Eforie cu Eroilor, din orașul Techirghiol, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea de apă potabilă astăzi, 29 august 2018, în intervalul orar 08.45 – 14.00.
 
Potrivit SC RAJA SA, sunt afectați de lipsa apei consumatorii din Cartierul Nou.
 

”Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de lipsa apei potabile, pe care îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp” - au mai transmis reprezentanții SC RAJA SA.

UPDATE. 

Ca urmare a problemelor întâmpinate la remedierea avariei survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de la intersecția străzilor Eforie cu Eroilor din orașul Techirghiol, RAJA SA este nevoită  să prelungească perioada de întrerupere a furnizării apei potabile până la ora 18,00.
 
Potrivit SC RAJA SA, sunt afectați de lipsa apei consumatorii din Cartierul Nou.
 

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp” - au mai transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii