Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judeţul Constanţa Fără permis şi sub influenţa alcoolului, la volanul unui utilaj agricol, implicat într-un accident rutier

ro

26 Jun, 2019 12:55 1909 Marime text
La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 14.30, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au identificat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, care a condus un utilaj agricol pe DN 39E, dinspre municipiul Constanța către localitatea Cumpăna, acesta fiind implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale. Polițiștii constănțeni au stabilit faptul că bărbatul în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 18.45, poliţişti din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat o femeie, în vârstă de 26 de ani, care a condus un autoturism, având numerele de înmatriculare provizorii expirate, pe Aleea Meduzelor din orașul Năvodari, județul Constanța.
 
La data de 26 iunie a.c., în jurul orei 02.30, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 52 de ani, care a condus un autoturism pe strada Ion Rațiu din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii