Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Cetățean indian, depistat de polițiștii de frontieră în timp ce încerca să treacă fraudulos frontiera

ro

11 Mar, 2019 17:06 1409 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ostrov – judeţul Constanţa au depistat, în apropierea frontierei de stat, un cetățean indian care a încercat să intre ilegal în România, din R. Bulgaria, intenţionând să ajungă în Germania.

Persoana în cauză a fost predată autorităților de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor.
 
În data de 11.03.2019, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov – Garda de Coastă, acționând în baza unei informații, au depistat, pe raza localității Ostrov, un bărbat care s-a legitimat cu un pașaport emis de autoritățile din India.

În urma verificării documentului de călătorie s-a constatat faptul că nu avea aplicată ștampilă de intrare în România, iar pentru că cel în cauză nu îşi justifica prezenţa în zonă, a fost dus la sediul Sectorului Poliției de Frontieră pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că bărbatul este un cetățean indian, în vârstă de 23 de ani. Acesta a declarat că a încercat să treacă ilegal frontiera cu scopul de a ajunge în Germania.

În cauză, poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Totodată, au fost întreprinse demersurile necesare pentru punerea în aplicare a acordului de readmisie româno-bulgar, cetăţeanul indian fiind predat autorităţilor bulgare, pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii