Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judeţul Constanţa. Bărbat agresat şi sechestrat în podul unei locuinţe. Unul dintre suspecţi a fost arestat

ro

30 Mar, 2018 12:15 1116 Marime text
Un bărbat, bănuit de comiterea unor infracțiuni de lipsire de libertare în mod ilegal și lovire sau alte violențe a fost reținut de polițiști. 
 
Potrivit IPJ Constanţa, urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertare în mod ilegal și lovire sau alte violențe, polițiștii din cadrul Servicului Investigații Criminale au identificat un tânăr, de 29 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, bănuit de comiterea faptelor.
 
Astfel, la data de 22 februarie a.c., persoana în cauză, împreună cu alți doi prieteni, ar fi agresat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, ținându-l pe acesta,  împotriva voinței sale, în podul unei locuințe. 
 
Judecătoria Constanța a emis pe numele tânărului în cauză mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind depus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, în timp ce, pentru un alt bărbat, de 39 de ani, instanța de judecată a emis măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23 martie a.c.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii