Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Accident rutier pe DN2A, la ieșire din Hârșova spre Ghindărești. Ambulanță implicată! O persoană, încarcerată

ro

27 Nov, 2018 17:45 7247 Marime text
Pompierii acționează în aceste momente pe DN2A, la ieșire din Hârșova spre Ghindărești, județul Constanța. Din primele informații, o ambulanță BGS pentru dializă este implicată în eveniment.

ISU Constanța transmite că o persoană este încarcerată. Aceasta este conștientă.

Potrivit SAJ Constanța, victima prezintă traumă ușoară și va fi transportată la spitalul din Hârșova.

Oficial IPJ Constanța: La data de 27 noiembrie a.c., un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a condus un autoturism dinspre localitatea Hârșova către Constanța, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând pe sensul opus de mers unde a colizionat cu un autovehicul tip asistență medicală, care transporta o pacientă. În urma accidentului rutier pacienta a fost preluată de o ambulanță și transportata la spitalul din Hârșova.

Potrivit ISU Constanța, la fața locului au intervenit pompierii Stației Hârșova cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD tip B. Un bărbat a fost preluat de paramedici și transportat la spital conștient colaborant.

Sursă foto: SAJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii