Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Imagini de la eveniment Accident rutier pe DN 22C, Mircea Vodă. Un şofer a murit pe loc (galerie foto+video)

ro

24 Jul, 2018 08:33 12653 Marime text
În această dimineaţă, un accident rutier a avut loc pe DN 22C, în localitatea Mircea Vodă, între un autoturism şi o autoutilitară. Din primele informaţii, o persoană este încarcerată.

UPDATE: Oficial de la IPJ Constanţa. Un accident rutier a avut loc în jurul orei 8.32, pe DN 22C. Un autoturism Skoda care circula spre Cernavodă, dinspre Medgidia, a pătruns pe contrasens și a intrat frontal în coliziune cu un autoturism FIAT Ducato.

 Din primele date, conducătorul primului autoturism a decedat la fața locului.

La faţa locului a intervenit o autospecială cu modul de descarcerare de la Detaşamentul Medgidia pentru a extrage persoana decedată.

Persoana decedată este din Medgidia.

UPDATE 2: La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 08:19, un bărbat de 53 de ani a condus autoturismul marca Skoda Fabia, pe DN 22C,  în afara loc. MirceaVodă, dinspre Constanţa către Cernavodă şi, ajungând în zona km 16+100m, pe fondul  neadaptării vitezei la configuraţia drumului, curbă la stânga, a pierdut controlul direcţiei și a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu autoutilitara, marca Fiat Ducato, condusă regulamentar, de un bărbat de 46 ani. După impact, autoturismul Skoda a fost proiectat în afara părţii carosabile. A rezultat decesul la faţa locului a conducătorului primului auto.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii