Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Județul Constanța. Accident rutier cu trei victime la Hârșova. O persoană încarcerată (galerie foto)

ro

30 Apr, 2018 17:17 4294 Marime text
Pompierii ISU intervin în aceste momente pentru descarcerarea unei persoane implicate într-un accident rutier în localitatea Hârșova, județul Constanța. Trei persoane au fost rănite în urma evenimentului. Accidentul a avut loc în zona magazinului Penny din localitate. Coliziunea s-a produs între o autoutilitară și un autoturism.

Potrivit ISU Constanța, un bărbat a fost prins cu picioarele sub bord și a fost scos de pompierii de la Stația Hârșova.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

UPDATE: Trei persoane au ajuns la spital. Este vorba despre doi bărbați cu vârste de aproximativ 20 și 30 de ani și o femeie în vârstă de 52 de ani, încarcerată.

UPDATE 2: Oficial de la IPJ Constanța. La data 30 aprilie a.c., o femeie, în vârstă de 50 de ani, a condus un autoturism pe strada Traian, din localitatea Hârșova, iar în intersecția cu strada Plantelor, pe fondul nerespectării semnificației indicatorului Oprire, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 22 ani, care se deplasa pe strada Plantelor, către DN22.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto și a 2 pasageri din al doilea auto.

Sursă foto: ISU Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii