Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Judecătorul Cristian Deliorga a cerut CSM eliberarea din funcția de judecător al Curții de Apel Constanța, prin pensionare

ro

25 May, 2019 21:36 2320 Marime text
Judecătorul Cristian Deliorga, care va prelua, pentru 9 ani, mandatul de judecător la Curtea Constituțională a României, a cerut CSM eliberarea din funcția de judecător al Curții de Apel Constanța, prin pensionare, informează Evenimentul Zilei. Cererea lui va fi discutată, spre avizare, la prima ședință a CSM.

Magistratul constănțean Cristian Deliorga, judecător al Secției penale a Curții de Apel Constanța, se va pensiona, la începutul lunii iunie, după ce Secția de judecători a Consiliului Superior al Magistraturii îi va analiza cererea depusă în urmă cu câteva zile.

Cristian Deliorga a confirmat, pentru EVZ, că se pensionează.

“Ies la pensie din calitatea de judecător al Curții de Apel. Am depus cererea, să vedem când va fi pusă, pe rol, de CSM. Asta e procedura la CSM. Activitatea la CCR o voi începe din data de 15 iunie. Mandatul este de 9 ani”, a spus Deliorga, menționând că, cel mai probabil, va face naveta, urmând să vină acasă, la Constanța, în weekenduri.

Evenimentul Zilei. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii