Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorii menţin controlul judiciar în cazul lui Darius Vâlcov

ro

20 Apr, 2016 21:29 1839 Marime text
 
Fostul ministru al Finanțelor Darius Vâlcov, inculpat pentru luare de mită într-un dosar aflat la Tribunalul Olt, rămâne sub control judiciar.
 
Potrivit soluției pronunțată miercuri de magistrații Tribunalului Olt, se „constată legalitatea și temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar luate față de inculpatul Vâlcov Darius Bogdan, în baza ordonanței nr. 91/P/2015 din 16.11.2015 a Parchetului de pe lângă ÎCCJ - D.N.A. (...) menține măsura preventivă a controlului judiciar și a obligațiilor stabilite în sarcina inculpatului prin Ordonanța (...) Parchetului de pe lângă ÎCCJ — DNA".
 
În soluție se menționează că Darius Vâlcov are obligația de a se prezenta la organul judiciar în fața căruia se afla cauza ori de câte ori este chemat, să informeze cu privire la schimbarea locuinței, să se prezinte la IPJ Olt conform programului de supraveghere sau atunci cât este chemat, să nu plece din țară fără încuviințarea prealabilă a organului judiciar în fața căruia se află cauza, să nu dețină și să nu folosească arme, să nu se apropie de martori și să nu ia legătura direct sau indirect cu aceștia. Printre martorii din dosar cu care Vâlcov are interdicție de a lua legătura sunt oameni de afaceri din Slatina și din alte localități și fostul primar al municipiului, Minel Prina.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii