Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorii au dispus începerea judecății față de autorii scandalului de la Hârșova

ro

06 Jan, 2016 21:39 1999 Marime text
 
Magistrații Tribunalului Constanța au constatat, astăzi, legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 1200/P/2015 din 19.10.2015 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, privind pe inculpaţii Marian Georgescu, Alexadru Auraş Munteanu, Zinel Bădăruţă, Ionuţ Emanuel Bădăruţă, Mihai Munteanu şi George Georgescu, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală.
 
Astfel, judecătorii constănțeni au dispus începerea judecății față de George Georgescu pentru „tentativă de omor calificat, lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu, tulburarea liniştii publice”; Ionuţ-Emanuel Bădăruţă, pentru „săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, complicitate la tentativă de omor, lovire sau alte violenţe; violare de domiciliu, tulburarea liniştii publice”; Georgescu Marian pentru „săvârşirea infracţiunilor de complicitate la tentativă de omor calificat, lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu, tulburarea liniştii publice”; Alexandru Auraş Munteanu, pentru „săvârşirea infracţiunilor de complicitate la tentativă de omor calificat, lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu, tulburarea liniştii publice”; Mihai Munteanu pentru „săvârşirea infracţiunilor de  complicitate la tentativă de omor calificat, lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu, tulburarea liniştii publice”; Zinel Bădăruţă pentru „săvârşirea infracţiunilor de instigare la tentativă de omor calificat, instigare la lovire sau alte violenţe, instigare la violare de domiciliu, tulburarea liniştii publice”.
 
Decizia nu este definitivă.
 
Reamintim că acești tineri ar fi iscat un scandal de proporţii la Hârşova, în seara de 18 septembrie 2015. În urma nebuniei generale iscate, unde nu se mai știa care este rudă, care e prieten sau care este dușman, o persoană a ajuns la spital.
 
Cei care susţin că au fost atacaţi au menţionat că s-au trezit cu mai multe persoane în curte, înarmate cu bâte şi săbii, după care a început scandalul.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii