Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:14 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoria Sânnicolau Mare Şoferul care a accidentat mortal doi tineri în timpul unei curse ilegale, arestat preventiv

ro

02 Aug, 2015 19:35 1439 Marime text
 
Şoferul în vârstă de 19 ani care a accidentat mortal doi tineri aflaţi pe marginea unui drum din judeţul Timiş, în timp ce participa la o cursă ilegală de maşini, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Iniţial, tânărul care, în timpul unei curse ilegale de maşini, a pierdut controlul volanului şi a accidentat mortal alţi doi tineri, aflaţi pe marginea şoselei, a fost reţinut pentru 24 de ore. Astăzi, magistraţii de la Judecătoria Sânnicolau Mare au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia. Decizia judecătorilor nu este definitivă, ea putând fi contestată la Tribunalul Timiş.
Ce s-a întâmplat? Un tânăr de 19 ani, aflat la volanul unui autoturism, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea Pesac, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, maşina lovind doi pietoni care se aflau pe carosabil, după care a ieşit de pe şosea şi a lovit trei autovehicule parcate. În urma accidentului, cei doi tineri, în vârstă de 20, respectiv 24 de ani, care se aflau pe carosabil au murit.
Poliţiştii spuneau că tânărul de 19 ani participa la curse ilegale la volanul unui autoturism marca BMW, după ce a fost la un majorat unde a consumat alcool. De altfel, şi celălalt şofer, cu care tânărul de 19 ani se întrecea, conducea tot un autoturism BMW şi consumase alcool la acelaşi majorat. Tânărul care a provocat accidentul a fost audiat, sâmbătă, la sediul Poliţiei, ulterior el fiind reţinut.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii