Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoria Constanţa a propus arestarea preventivă a lui Şerban Andru-Deceneu

ro

30 Sep, 2015 10:00 1881 Marime text
La data de 29 septembrie, Parchetul de pe lângă Judecãtoria Constanţa a sesizat judecãtorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecãtoriei Constanţa cu propunere de luare a mãsurii arestării preventive faţã de inculpatul Şerban Andru-Deceneu, cercetat în stare de reţinere sub aspectul sãvârşirii a două infracţiuni de furt calificat.
 
Din probele administrate pânã în acest moment în cauzã s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul cã în data de 18 septembrie, în jurul orei 15.00, prin efracţie, respectiv prin tãierea sigiliilor de la uşa standului şi scoaterea sistemelor de siguranţã, a sustras de la standul de prezentare aparţinând persoanei vãtãmate S.C. C.M.F. SRL situat în complexul comercial „Maritimo" din municipiul Constanţa, douã laptopturi, trei tablete, două telefoane mobile şi un mouse, prejudiciul cauzat fiind în cuantum de aproximativ 30.600 lei, recuperat parţial.
 
Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementatã de Codul de procedură penalã, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaþie sã înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii